BESTELLINGEN & RESERVATIES: +32(0)468/12.42.09|INFO@RESTAURANTAANTAFEL.BE

Aan tafel, dé viswinkel van De Haan – Wenduine.

Dagelijks bieden wij een basisassortiment verse vis aan in onze viswinkel, dat aangevuld wordt met vissen die op dat moment top zijn. Wij geven met plezier advies over welke vis u het best consumeert. Wij fileren en/of portioneren de vis van uw keuze ter plekke zoals u het wenst.

Als nevenassortiment hebben wij onder andere: oesters, grijze garnalen, mosselen, krabbenpoten, langoustines, wulken, gerookte zalm, gerookte heilbot, garnaalkroketten, vissoep,…

Verse vis van bij ons.

Onze vissersvloot brengt 3x per week zijn vangsten aan land om te veilen. Onze vissersboten uit Zeebrugge en Oostende zorgen voor de aanvoer van:

  • Zeetongen, griet en tarbot
  • Pladijs, tongschar, zeeduivel en rog
  • Rode poon, makreel en roodbaars

Verse vis uit Denemarken, Ijsland en Noorwegen.

Niet alle vissen die populair zijn bij ons van topkwaliteit terug te vinden of binnen het bereik van onze vissersvloot. Daarom worden de populaire vissen in onze viswinkel van iets verder gehaald. Zo vergewissen wij ons dat we enkel topkwaliteit in onze viswinkel binnenhalen.

  • Uit Ijsland: schelvis, leng, zeewolf,…
  • Uit Denemarken: kabeljauw
  • Uit Noorwegen: aquacultuur zalm

Vis op bestelling in onze viswinkel

En wat we niet in onze vistoog hebben liggen kan altijd besteld worden. Meestal is 24u op voorhand voldoende. Bijvoorbeeld: specifieke formaten van tong, moten tarbot, moten kabeljauw, moten zalm, hondshaai, zonnevis, zeebaars,… Deze kunnen we allemaal voor u regelen in onze viswinkel te Wenduine.

Zeevruchten op bestelling

Wij bieden een groot assortiment zeevruchten aan die u kunt bestellen: scheermessen, vongole, palourdes, amandes, venusschelpen, langoustinestaartjes, … Om zeker te zijn dat u uw producten zult hebben bestelt u deze best 48u op voorhand in onze viswinkel.

Zeevruchtenschotel

Een topper in ons assortiment is de zeevruchtenschotel. Deze moet u tevens 24u op voorhand reserveren, wij hebben namelijk geen stock van o.a. kreeften in huis. Dit betekent dat alles vers voor u wordt besteld. Klanten vertellen ons dat onze kreeften, langoustines en krabbenpoten de sappigste zijn die ze ooit op een zeevruchtenschotel hebben mogen degusteren. Voor € 98 krijgt u een schotel voor 2 personen met daarop: 1 kreeft, 6 grote langoustines, 6 grote krabbenpoten, 10 holle oesters, wulken, kokkels en grijze ongepelde garnalen. Ook mogelijk om deze in het restaurant te degusteren aan dezelfde prijs.

oesters viswinkel aan tafel vistaurant viswinkel aan tafel vistaurant kreeft viswinkel aan tafel vistaurant aanbod viswinkel wenduine aan tafel